LITTLEBOBS

Ηλικιακό Group: 5-6 χρονών
Αρ. Επιπέδων: 4
Διάρκεια κάθε επιπέδου: 3 μήνες
Μαθήματα: 1 φορά/εβδομάδα για 2 ώρες

BRAINOBRAIN

Ηλικιακό Group: 7-15 χρονών
Αρ. Επιπέδων: 10
Διάρκεια κάθε επιπέδου: 3 μήνες
Μαθήματα: 1 φορά/εβδομάδα για 2 ώρες

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 • Νοητική Αριθμητική με άβακα
 • Διεθνές NLP πρόγραμμα
 • Ανάλυση προσωπικότητας
 • Συζητήσεις σε groups και role plays
 • Καλές συνήθειες
 • Δεξιότητες λεξιλογίου και προφοράς
 • Δεξιότητες παρακολούθησης και αυτοσυγκέντρωσης
 • Γρήγορη και δυνατή μνήμη
 • Σύστημα θετικών πιστεύω
 • Ηγετικές δεξιότητες
 • Δημιουργία-προσαρμογή στάσης
 • Εκγύμναση εγκεφάλου
 • Δημιουργική τέχνη και γράψιμο ιστοριών
 • και πολλά άλλα..

Γιατί BRAINOBRAIN;

 • Διεθνές concept
 • Παγκόσμια εξελιγμένο πρόγραμμα φιλικό για τα παιδιά
 • Αυστηρές πολιτικές ποιότητας
 • Πιστοποιημένοι, εκπαιδευμένοι και αφοσιωμένοι καθηγητές
 • Εκτίμηση ποιότητας μέσα από τοπικούς, πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς
 • Επιπλέον εκπαίδευση neurolinquistic programming (NLP)

Ποια είναι η διάρκεια του προγράμματος BOB?

Το πρόγραμμα ΒΟΒ αποτελείται από 10 επίπεδα. Κάθε επίπεδο έχει διάρκεια τρεις μήνες. Τα μαθήματα γίνονται κάθε εβδομάδα, ένα δίωρο. Οι μαθητές ανεξαρτήτως της ηλικίας τους, εγγράφονται στο πρώτο επίπεδο.Στο τέλος των 3 μήνων, δίνουν εξετάσεις και περνάνε στο 2ο επίπεδο κ.ο.κ. Έτσι μετά από 30 μήνες το παιδί έχει ολοκληρώσει όλο το πρόγραμμα των 10 επιπέδων. Θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα των παιδιών σας, την απόδοσή τους και την ενδυνάμωση τους, η οποία πραγματοποιείται μετά από κάθε επίπεδο.

Ποιος ο σκοπός του προγράμματος?

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να βοηθήσει τα παιδιά να ενδυναμώσουν και να αξιοποιήσουν την λειτουργία ολόκληρου του εγκεφάλου, να μπορούν να χρησιμοποιήσουν και το αριστερό και το δεξί ημισφαίριο. Έχει αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα από τα δύο ημισφαίρια.
Μελέτες σε όλο τον κόσμο έχουν αποδείξει ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου τους, μπορούν να έχουν πολύ καλύτερες επιδόσεις σε όλους τους τομείς της ζωής τους και καθ’όλη την διάρκεια της.
Είναι ένα αξιοσημείωτο δώρο που σαν γονείς μπορείτε να προσφέρετε στα παιδιά σας.
Μπορείτε να είστε μέσα στις χιλιάδες υπερήφανων γονέων που το BOB προσφέρει στα παιδιά τους την δυνατότητα να εξασκήσουν και τις δύο πλευρές του εγκεφάλου τους δίνοντας τους ασκήσεις που σχηματίζουν την λογική και τη δημιουργικότητα του εγκεφάλου.
Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τα παιδιά, ώστε να βλέπετε την απόδοσή τους και να τα υποστηρίζετε ανάλογα.
Θα μπορείτε να δείτε αξιοσημείωτη απόκτηση διαφόρων δεξιοτήτων οι οποίες είναι πάνω από αυτές των συμμαθητών τους, να γίνονται πρώτοι στο σχολείο και γενικότερα μια ολοκληρωμένη ανάπτυξη σε διάφορους τομείς.

Πότε ειναι ικανό το παιδί να ξεκινήσει?

Υπάρχουν μερικά απλά κριτήρια.
Ηλικία: Το Brainobrain απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 15 ετών. Μπορούν λοιπόν να ξεκινήσουν σε οποιαδήποτε ηλικία μεταξύ 5 και 15 ετών. Φυσικά οσο μικρότερο το παιδί, τόσο το καλύτερο!
Γνώση: Το παιδί σας θα πρέπει να γνωρίζει να απαγγέλλει και να γράφει αριθμούς από το 1 έως το 10. Θα πρέπει να έχει γράψει γράμματα της αλφαβήτας. Θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να αντιγράφει απλά λόγια από τον δάσκαλο. Φυσικά θα τους βοηθήσουμε στη διαδικασία.
Επιδεξιότητα: Το παιδί σας θα πρέπει να κατανοεί και να ανταποκρίνεται σε απλές προτάσεις και επικοινωνίες που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή όπως “ποιο είναι το όνομά σας”, “τι είχατε για πρωινό;”, “ποιο είναι το όνομα του πατέρα σας “κλπ.

Μπορώ να μεταφέρω το παιδί μου σε άλλο κέντρο BOB?

Ναι φυσικά μπορείτε να μεταφέρετε το παιδί σας σε οποιοδήποτε κέντρο Brainοbrain στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό παίρνοντας μία βεβαίωση από το υπάρχον, με την απόδοση του και το επίπεδο του.

Θα έχει το παιδί μου εξατομικευμένη προσοχή?

Η ατομική προσοχή αποτελεί βασικό παράγοντα του Brainobrain. Μια ιδανική αίθουσα διδασκαλίας είναι αυτή όπου ένας δάσκαλος προσαρμόζει τον τρόπο διδασκαλίας του, με τον προσωπικό τρόπο μάθησης των παιδιών. Έτσι, εστιάζουμε πραγματικά στο παιδί σας και τον βοηθάμε να ανθίσει. Το μέγεθος των τάξεων μας είναι κατά ανώτατο όριο 15 παιδιά, ώστε να υπάρχει πιο έντονη παρατήρηση και ανατροφοδότηση, εξασφαλίζοντας ποιότητα. Εκτός από αυτά, το προχωρημένο πρόγραμμα σπουδών του Brainobrain έχει μεγάλη μοναδικότητα: Ένα από τα χαρακτηριστικά της διδακτέας ύλης του Brainobrain είναι ότι η ατομική προσοχή είναι πραγματικά ενσωματωμένη στο πρόγραμμα σπουδών μας. Προσφέρουμε επίσης επιπλέον μαθήματα σε παιδιά σε μικρή ομάδα ή σε βάση 1 προς 1, όπως και όταν αυτό απαιτείται για να ξεκαθαρίσουν τις αμφιβολίες τους.

Πως μπορεί το παιδί μου να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα απο το πρόγραμμα?

Το πιο σημαντικό σημείο είναι η καθημερινή εξάσκηση. Είναι απαραίτητο το παιδί να κάνει κάθε μέρα εξάσκηση στο σπίτι 10 με 15 λεπτά, εκτός από την παρακολούθηση στην τάξη, η οποία είναι μία φορά την εβδομάδα, 2 ώρες.
Θα δίνουμε συγκεκριμένες ασκήσεις και δραστηριότητες τις οποίες θα πρέπει να κάνει το παιδί στο σπίτι και οι οποίες θα πρέπει να γίνονται σε καθημερινή βάση σύμφωνα με τις οδηγίες των καθηγητών. Εσείς υποστηρίζοντας το παιδί στις ασκήσεις τους, θα μπορείτε να παρατηρείτε την αξιοσημείωτη πρόοδο τους.

Ποιος ο ρόλος μου σαν γονιός?

Η υποστήριξή σας είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το πρόγραμμα. Μόνο με τη συμμετοχή σας μπορούν να επιτευχθούν υπέροχα αποτελέσματα. Και αυτό ισχύει για όλα, μαζί με το παιδί σας. Θέλουμε πραγματικά να σας ρωτήσουμε αυτήν την ερώτηση, καθώς πρόκειται να εγγράψετε το παιδί σας στο Brainobrain – «Είστε πραγματικά δεσμευμένος ως γονέας για να κάνετε τη διαφορά;» Εάν η απάντηση είναι «Ναι», τότε σας καλωσορίζουμε πραγματικά. Σήμερα, το Brainobrain έχει γίνει σημείο καμπής σε περισσότερες από 50.000 οικογένειες παγκοσμίως και αυτό συμβαίνει επειδή οι γονείς θέλουν πραγματικά το καλύτερο για τα παιδιά τους!

• Μπορείτε να επισκεφθείτε το κέντρο Brainobrain σε τακτική βάση για να αλληλεπιδράσετε με τον δάσκαλο για να μάθετε για την απόδοση του παιδιού σας.
• Μπορείτε να δείτε τα βιβλία του παιδιού σας μετά από κάθε μάθημα και να τα βοηθήσετε στην καθημερινή τους πρακτική.
• Μπορείτε να ακολουθήσετε τις διαδικασίες και τη μεθοδολογία μας όταν πρόκειται να βοηθήσετε το παιδί σας σε σχέση με το Brainobrain
• Μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το παιδί σας έχει συμμετοχή 100%. Παρακαλούμε μην απουσιάζει το παιδί σας εάν δεν είναι πραγματικά απαραίτητο.
• Μπορείτε να λάβετε μέρος σε όλες τις συσκέψεις γονέων, ανάλογα με την περίπτωση.
• Μπορείτε να λάβετε μέρος σε εθνικούς και περιφερειακούς διαγωνισμούς Brainobrain.
• Μπορείτε να αναζητήσετε απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις σας. Αν είστε ξεκάθαροι, σίγουρα θα βοηθήσετε το παιδί σας. Σας παρακαλούμε να κάνετε ερωτήσεις!
• Μπορείτε να παρακινήσετε το παιδί σας όποτε αυτό απαιτείται
• Μπορείτε να εκτιμήσετε τα παιδιά σας και αυτό τα παροτρύνει να προσβλέπουν στην επιτυχία τους

Ενημερώστε με για την καθημερινή απασχόληση-εξάσκηση

Το Brainobrain βοηθά το παιδί σας να αποκτήσει πολύτιμες δεξιότητες και ικανότητες. Έτσι είναι πραγματικά σημαντικό το παιδί σας να κάνει καθημερινή πρακτική για 15 λεπτά.Για την καθημερινή άσκηση, δίνουμε μικρή δουλειά για το σπίτι, ώστε το παιδί να μπορεί να την κάνει όπως του έχουν υποδείξει. Πέστε στο παιδί σας, να κάνει κάποια τη Δευτέρα, κάποια την Τρίτη κλπ. Το Brainobrain είναι μια τέτοια εμπλουτιστική εμπειρία με πολλές παιδικές δραστηριότητες σε όλα τα 10 επίπεδα, που αποσκοπούν στην παροχή μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας στα παιδιά. Έχουμε ενσωματώσει διάφορα στοιχεία, όπως NLP (Neuro Linguistic Programming), Εγκεφαλική Γυμναστική κ.λπ. Εσείς μπορείτε πάντα να βοηθήσετε το παιδί σας να χρησιμοποιήσει αυτά τα εργαλεία ανάπτυξης της προσωπικότητας, παζλ με τρόπο που θέλετε εσείς να επεκτείνετε τη μάθησή του. Όταν πρόκειται για τον Άβακα του Brainobrain και άλλες τεχνικές, παρακαλούμε να το κάνετε με τον τρόπο που σας έχουμε υποδείξει.

Τι πιστοποιητικά παίρνουν οι μαθητές?

Μετά την ολοκλήρωση κάθε επιπέδου, το παιδί σας πιστοποιείται με ένα διεθνές πιστοποιητικό. Προχωρώντας προς το τέλος του επιπέδου, δίνει ένα model τεστ, και μετά από αυτό, δίνει το κυρίως τεστ. Με βάση την απόδοση του, το παιδί είναι έτοιμο να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο.
Εκτός από αυτό, το παιδί θα λάβει πιστοποιητικό, με βάση την απόδοση του, από τον διαγωνισμό περιοχής όπως και απο τον διαγωνισμό χώρας.

Πως ελέγχετε την ποιοτητα?

Έχουμε αυστηρά maximum 15 παιδιά σε κάθε τάξη για να εξασφαλίσουμε ατομική προσοχή. Οι δάσκαλοί μας θα υποστηρίζουν τα παιδιά σας στην μάθηση τους.
Εάν το παιδί σας απαιτεί επιπλέον ώρες εκπαίδευσης (εκτός από τις κανονικές τάξεις), κάνουμε επαναλειπτικά μαθήματα για μικρότερες ομάδες παιδιών ή μερικές φορές ακόμη και ένα προς ένα, όπως απαιτείται. Έχουμε στη διάθεσή μας μια φόρμα σχολίων γονέων που παρέχεται σε όλα τα βιβλία μας για να την γεμίσετε και να την μεταφέρετε στο κέντρο σας στο τέλος κάθε επιπέδου. Θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις απόψεις και τις αμφιβολίες σας με βάση την εμπειρία του παιδιού σας. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε τις απόψεις και τις αμφιβολίες σας απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Διεξάγουμε κάθε χρόνο Περιφερειακούς & Εθνικούς Διαγωνισμούς για να συμμετέχει το παιδί σας. Οι διαγωνισμοί μας είναι μια ισχυρή εμπειρία που παρέχει στα παιδιά ευκαιρίες για να μάθουν πολύτιμες δεξιότητες για τη ζωή. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, τα παιδιά δοκιμάζουν μοναδικές στρατηγικές εκπαίδευσης που εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση.

Ποια θα είναι η βελτίωση και ποια διαφορά θα δω στο παιδί μου?

Το μάθημα Brainobrain είναι μια πλούσια εμπειρία. Καλλιεργεί τον πνευματικό σχηματισμό του παιδιού. Επομένως, τα παιδιά βλέπουν εκπληκτικές βελτιώσεις σε διάφορες πτυχές. Τα παιδιά βελτιώνουν τη συγκέντρωση, τη μνήμη, τις δεξιότητες ακρόασης, τις ικανότητες μάθησης, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την αυτοπεποίθηση, την οπτικοποίηση, την ταχύτητα και την ακρίβεια, τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, τη μαθηματική επάρκεια και πολλά άλλα. Οι βαθμοί τους ανεβαίνουν στο σχολείο. Έχουμε δημιουργικούς τρόπους να βοηθήσουμε το παιδί σας να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να έχουμε μια σωστή στάση στη ζωή. Μιλάμε για υποδείγματα σε όλο τον κόσμο και τους κάνουμε να μοντελοποιούν αυτές τις βασικές δεξιότητες. Είτε πρόκειται για ακαδημαϊκές είτε για καλλιτεχνικές ικανότητες ή στάσεις ή δεξιότητες της ζωής – Τις καλλιεργούμε! Δεν μπορούμε να τα εκφράσουμε όλα με λόγια. Πρέπει να βιώσετε την εμπειρία ΒΟΒ! Ενδυναμώνουμε τα παιδιά και τα προετοιμάζουμε για ένα λαμπρό μέλλον!

Θα βοηθήσει το πρόγραμμα στην ακαδημαϊκή αποδοση του παιδιού μου και αλλού?

100% ναι!
Τα παιδιά Brainobrain απολαμβάνουν μεγαλύτερη συγκέντρωση και ισχυρή μνήμη. Έχουν μια απότομη αύξηση στην παρατήρησή τους, τις ικανότητες ανάπτυξης και διατήρησης δεξιοτήτων. Ως αποτέλεσμα, σημειώνουν καλύτερα αποτελέσματα με λιγότερη προσπάθεια.
Σχετικά με το ακαδημαϊκό κομμάτι, τα παιδιά απολαμβάνουν την εμπειρία του Brainobrain. Δεν υπάρχει πλέον σκληρή δουλειά, υπάρχει μόνο έξυπνη δουλειά. Τα παιδιά δαπανούν λιγότερο χρόνο, αλλά παράγουν καλύτερα αποτελέσματα. Τα άτομα με χαμηλή επίδοση μέχρι πρότινος, σημειώνουν υψηλή επίδοση. Έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και αυτοπεποίθηση που τους βοηθάει να ανακαλύψουν τον ηγέτη μέσα τους!

Ποια είναι η μοναδικότητα του προγράμματος BOB?

Το Brainobrain είναι ο πρωτοπόρος στην προχωρημένη διδακτέα ύλη για το πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων.
Η προηγμένη διδακτέα ύλη του Brainobrain είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών το οποίο καλύπτει όλες τις βασικές αισθήσεις του μαθητευομένου όπως το οπτικό, ακουστικό και κιναισθητικό, καθιστώντας το έτσι συναρπαστικό.
Στο Brainobrain, το παιδί εργάζεται λιγότερο και επιτυγχάνει περισσότερα! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το πρόγραμμα δεν είναι μόνο μαθηματικό, αλλά εστιάζει στην ενδυνάμωση όλων των νευρωνικών δικτύων του παιδιού.
Το Brainobrain δίνει πολύ λίγη δουλειά για το σπίτι. Έτσι τα παιδιά απολαμβάνουν ολόκληρη τη διαδικασία.
Η διδακτέα ύλη του Brainobrain είναι αρκετά ισχυρή ώστε να προκαλέσει τις πνευματικές δυνατότητες του παιδιού και έτσι να βοηθήσει στην επίτευξη ακόμα μεγαλύτερης δυναμικής και σφαιρικής ανάπτυξης.

Θα απολαύσει το παιδί μου το πρόγραμμα?

Το να απολαμβάνουν τα παιδιά το πρόγραμμα είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα μας.
Οτιδήποτε περιεχει το στοιχείο της διασκέδασης και μαζί της μάθησης, είναι αποδοτικό για τα παιδιά.
Το BOB έχει πολλές διαστάσεις οι οποίες είναι απολύτως φιλικές προς το παιδί. Σημείο κλειδί για εμαάς είναι τα παιδιά, να μην  αποτυγχάνουν. Τα παιδιά αγαπούν το πρόγραμμα BOB και εμείς αγαπάμε τα παιδιά.

Σε ποια παιδιά απευθύνεται το πρόγραμμα?

Το πρόγραμμα ΒΟΒ απευθύνεται σε όλα τα παιδιά.

Πόσο θα πρέπει να περιμενω για να δω διαφορά?

Το BOB είναι ένα υψηλής ποιότητας πρόγραμμα και εάν τα παιδιά κάνουν καθημερινή εξάσκηση 10 με 15 λεπτά, θα εκπλαγείτε βλέποντας την σταδιακή αλλαγή τους.
Η καθημερινή εξάσκηση είναι υποχρεωτική για να μπορέσετε να δείτε την επιθυμητή βελτίωση στο παιδί σας. Μέσα σε 6 μήνες, μπορείτε να δείτε αξιοσημείωτες αλλαγές. Όμως οι γονείς οι οποίοι παρακολουθούν τα παιδιά τους, θα μπορούν να δούν αυτές τις βελτιώσεις πολύ νωρίτερα.