Ανοίξτε το δικό σας κέντρο ΒΟΒ

Η εκπαίδευση είναι ένας τομέας, ο οποίος προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης. Κάθε γονέας ανησυχεί για τις δυνατότητες μάθησης του παιδιού του. Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναπτύσσεται με τεράστιο ρυθμό και ως εκ τούτου υπάρχει μια άνευ προηγουμένου ανάγκη για εξεύρεση λύσεων για όλα τα παγκόσμια προβλήματα, τα οποία αυξάνονται όλο και περισσότερο καθημερινά. Αυτό απαιτεί μια τεράστια ανάγκη για ηγέτες, αλλά και γενικά ανθρώπους που μπορούν να σκεφτούν μόνοι τους, να αποφασίσουν και να λύσουν τα δικά τους προβλήματα. Αυτή η ευθύνη λαμβάνεται εν μέρει από εμάς, καθώς στο Brainobrain εκπαιδεύουμε κάθε παιδί, να μαθαίνει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, να φαντάζεται, να επικεντρώνεται, να χρησιμοποιεί τον εγκέφαλό του πιο αποτελεσματικά από ποτέ και μέσα από αυτή την εκπαίδευση να δημιουργηθούν οι αυριανοί ηγέτες. Αυτή είναι η επιχειρηματική ευκαιρία την οποία προσφέρουμε.
Είστε ένα φιλόδοξο άτομο, το οποίο στοχεύει σταθερά στην ανάπτυξη, ποιότητα και στην μοναδικότητα?

Εάν έχετε Κέντρο Ξένων Γλωσσών, Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, Ιδιωτικό σχολείο κλπ, μπορείτε να εντάξετε το πρόγραμμα Brainobrain στο κέντρο σας!

Εάν όχι, τότε μπορείτε να ανοίξετε το δικό σας αυτόνομο Brainobrain κέντρο, στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

ΥΠΟΔΟΜΗ

1-2 Αίθουσες χωρητικότητας 10-15 ατόμων κάθε μία (25-35 m2)
Χώρος γραμματείας, 2 WC
Σύνολο 80-100m2

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Shop in Shop (ΚΞΓ, ΚΔΑΠ κλπ)
7.500€

Αυτόνομο κέντρο ΒΟΒ
9.000 – 14.000€

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

Τριτοβάθμια εκπαίδευση
Καλή γνώση Αγγλικών

Συχνές ερωτήσεις

1. Δεν γνωρίζω τίποτα για την εκπαίδευση με Άβακα. Μπορώ να εκπαιδευτώ;

Βεβαίως, θα εκπαιδευτείτε από εμάς. Μπορείτε μάλιστα να γίνετε εκπαιδευτής-εκπαιδεύτρια για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταυτόχρονα να είστε και ιδιοκτήτης-ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

2. Έχω ήδη ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών ή Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης. Μπορώ να λειτουργήσω μέσα στο υπάρχον κέντρο μου και το πρόγραμμα BOB;

Οποιαδήποτε επιχείρηση ασχολείται με εκπαίδευση παιδιών, μπορεί να εντάξει στο πρόγραμμα της την διδασκαλία ανάπτυξης εγκεφάλου BOB και να εμπλουτίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

3. Που θα βρω καθηγητές;

Οποιοδήποτε άτομο έχει τελειώσει τριτοβάθμια εκπαίδευση, μπορεί να εκπαιδευτεί ώστε να γίνει πιστοποιημένος εκπαιδευτής για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανάπτυξης εγκεφάλου BOB.

4. Πως θα παρακολουθούνται οι καθηγητές μου;

Μέσα από το σύστημα ελέγχου της BOB.

5. Μπορεί ο καθηγητής μου να έχει υποστήριξη και κάθε πότε;

Ο καθηγητής μπορεί να έχει καθημερινή επαφή με τον master εκπαιδευτή της Ελλάδας. όπως επίσης και μέσα από το help desk που λειτουργεί συνεχώς, της μητρικής εταιρείας BOB.

6. Πως θα βρω και πως θα εξοπλίσω τον χώρο στον οποίο θα στεγάσω την επιχείρηση;

Εμείς θα σας οδηγήσουμε, μετά την σύναψη της συνεργασίας, για τα βήματα και τις προϋποθέσεις, όπως επίσης και για το θα χρειαστεί για να εξοπλίσετε τον χώρο σας.

7. Τι ενέργειες marketing θα χρειαστεί να κάνω για την προώθηση στην τοπική αγορά;

Εμείς θα σας δώσουμε ιδέες για την προώθηση στην τοπική αγορά και εσείς θα κρίνετε ποιες είναι κατάλληλες για τη συγκεκριμένη περιοχη. Επίσης θα σας προμηθεύσουμε με τα εικαστικά για τον σχεδιασμό των πινακίδων και των διαφημιστικών φυλλαδίων.

Contact Us
Checkboxes *
reCAPTCHA